Please reload

Najnovejše

Z uporabo omega 3 lahko tudi shujšamo

1/2
Please reload

Izpostavljeno

7 produktov, ki pomagajo topiti maščobe

JAJCA
Presenetljivo, jajca vam bodo pomagala pri boju z maščobami. Vsebujejo vitamin B12, ki pomaga vašemu telesu, da hitreje kuri maščobe. Prav tako je pomembno, da dajejo vašemu želodcu občutek polnosti, tako se boste izognili prenajedanju.

KIKIRIKIJEVO MASLO

 
Veliko vrst je kikirikijevega masla, ampak prav vsi vsebujejo veliko magnezija, ki spodbuja vaše celice, da prebavi energijo in s tem porabi vaše maščobe.

AVOKADO
Avokado je dober vir dobrih maščob, ki po eni strani jih boste pojedli, po drugi strani pa vsebujejo tudi veliko L-karnitina in aminokislin, ki bo aktiviralo vaše mišice.

JOGURT
Ne boste naredili napake, če se odločite redno piti katerikoli jogurt z nizko vsebnostjo maščob. Vsebuje probiotik, ki zmanjšuje količino maščob, ki jih naše telo absorbira.

SIR
Linolenske kisline v mlečnih izdelkih pomagajo telesu izgorevati maščobe. Izberite svež sir, ki bo tudi dober za vaše dlesni.

ZELENI ČAJ
Zeleni čaj vsebuje kofein, ki bo zvečala količino presnovnih sokov v telesu. Plus, da je bogat z antioksidanti, ki bodo opustošili maščobe. Za to in za tisoče drugih razlogov, imejte doma vedno zeleni čaj.

GOVEJA LEDVICA
Več kot 90% mesa vsebuje čiste beljakovine brez kakršnekoli maščobe. Poleg tega, za predelavo tega mesa, bo vaše telo porabil več časa in energije kot za ogljikove hidrate in maščobe. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Sledi nam
Please reload

Tag iskanje
Please reload

Arhiv
  • Facebook - Black Circle
  • Facebook - Grey Circle

Izdelava ULTIMAKS

Avtorske pravice © 2003-2017 Športno društvo ProTRENER. Vse pravice pridržane.